YOGA


Hatha Yoga

Hatha Yoga is voedend en helend voor lichaam en geest. Je ontdekt balans, er ontstaat bewustwording en je creëert meer eenheid. Yoga maakt je lichaam sterker, flexibeler en gezonder. Tegelijkertijd leer je eenvoudige (adem)technieken en meditatie om te ontspannen. 

Door je volledig te concentreren op lichaam en geest, blijft er minder ruimte over voor piekeren. Daarbij helpt yoga om respectvol naar jezelf te gaan kijken. Yoga laat je stralen en brengt vreugde. Het allermooiste aan yoga is, dat je niet slank, lenig of in topconditie hoeft te zijn. Yoga is voor iedereen toegankelijk!

Yoga is een mooie toevoeging in mijn bedrijf om het innerlijk met het uiterlijk in balans te brengen. Na zelf veel yoga beoefend te hebben besloot ik in 2009 de opleiding tot yogadocente te volgen. Vanaf dit moment heb ik ontdekt hoe yoga het leven in positieve zin verandert. Graag breng ik deze boodschap over aan jou. Ik laat je in mijn lessen ontdekken dat het goed is zoals je bent en nog belangrijker; dat je er mag zijn.

Mijn yogalessen
Elke les wordt rustig opgebouwd van ontspanning naar inspanning en afgesloten met een diepe ontspanning. Begeleidend door meditatie en visualisaties. Met regelmaat staat hierin een thema centraal. Thema’s zoals: zelfvertrouwen, zelfbeheersing, energiegebieden in je lichaam (chakra’s), edelstenen, geluiden & trillingen, kracht of ademtraining.

Het doel is om de onophoudelijke stroom van gedachten langzaam tot stilstand te brengen. Door het aannemen van een aantal klassieke houdingen. Tijdens alle oefeningen staat de ademhaling centraal. Niet alleen is yoga werkend tijdens de les, je merkt snel dat de eenvoudige techniek die ik je leer, je ook kalmte en ontspanning biedt in het dagelijks leven. De les sluit ik af met Namasté, wat betekent: ‘Ik groet het licht in jou’. Daarna drinken we gezamenlijk een kopje kruidenthee.

 
Proefles/ Introductielessen
Wil je Hatha yoga uitproberen? Volg gratis een proefles om te ontdekken wat yoga voor jou kan betekenen. Daarna biedt ik je de mogelijkheid om drie introductielessen te volgen. 
Meld je vooraf aan via info@helmashairbody.nl of via het contactformulier, u ontvangt dan een bevestiging met alle details. 


TARIEVEN
Proefles                                                                     Gratis
3 introductielessen                                                  €15,00
Losse les                                                                   €12,50
10x- yogalessenkaart                                              €110,00        


LESTIJDEN
Woensdag 19.00u – 20.30u
Donderdag 18.45u – 20.15u 


LOCATIE
Franciscusschool
Bergmolen 3, 5531 EH Bladel

Zoek je naar een combinatie van yoga, haarverzorging en/of massage?
Kom in balans met een van de mogelijke combi-voordelen.